Λάτσιο: Τέλος ο Ίγκλι Τάρε μετά από 18 χρόνια στους «λατσιάλι»
Ο Ίγκλι Τάρε, ο οποίος είναι αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο από τον Ιούλιο του 2008, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο.Τέλος εποχής στην Λάτσιο, με τον Ίγκλι Τάρε να αποτελεί παρελθόν από τους «λατσιάλι» μετά από 18 ολόκληρα χρόνια.
Ο Αλβανός παλαίμαχος επιθετικός έκλεισε την καριέρα του στην ιταλική ομάδα παίζοντας με τη φανέλα της την τριετία 2005-08 και από τότε ανέλαβε χρέη αθλητικού διευθυντή στον σύλλογο. Ωστόσο, την Δευτέρα (5/6) αποφάσισε να αποχωρήσει από την Λάτσιο, κλείνοντας έναν μεγάλο κύκλο στην Λάτσιο.
Ο Τάρε είχε πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λάτσιο, κλείνοντας εντυπωσιακές συμφωνίες όπως οι αφίξεις των Λουίς Αλμπέρτο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Τσίρο Ιμόμπιλε, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η πίστη στο πρόσωπο του είχε αρχίσει να φθίνει με επενδύσεις όπως τα 20 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για τον Βεντάτ Μουρίκι ή τα 10 εκατ. ευρώ για τον Ντένις Βάβρο.
Μιλώντας στην La Gazzetta dello Sport ο Αλβανός παράγοντας, που βρίσκονταν σε διαρκή αντιπαράθεση με τον νυν προπονητή, Μαουρίτσιο Σάρι, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Λάτσιο, λέγοντας: «Φεύγω μετά από 18 χρόνια, ήταν μια έντονη περιπέτεια. Τα κουβαλάω όλα στην καρδιά μου».