Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/6/2023 13:46
Ώρα τζάμπολ στους τελικούς της Basket League για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που τίθενται αντιμέτωποι στο ΣΕΦ (21:15) στον πρώτο αγώνα της σειράς.

Ο τίτλος του πρωταθλητή για άλλη μία χρονιά είναι υπόθεση των «αιωνίων», που αναζητούν τις τρεις νίκες που οδηγούν στην κούπα.

Ο Ολυμπιακός που είναι κάτοχος του τίτλου και έχει το πλεονέκτημα έδρας, περιμένει τον Παναθηναϊκό με στόχο το πρώτο back to back μετά τη διετία 2015-2016.

Στην αντίπερα όχθη το «τριφύλλι» στοχεύει στην ανατροπή των δεδομένων ώστε να επανέλθει στο θρόνο του πρωταθλητή έπειτα από την περσινή κατά κράτος επικράτηση των Πειραιωτών (3-0).Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που έφτασε πριν από λίγες μέρες ένα σουτ μακριά από την κατάκτηση της Euroleague, εντός συνόρων είναι αήττητη από το Νοέμβριο του 2021, όταν είχε ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (76-81).

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1(-11.5):1.85 2(+11.5):1.96


Έκτοτε δεν έχει ηττηθεί σε κάποια εγχώρια διοργάνωση, ενώ μετρά 13 συνεχόμενες νίκες απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, θέλοντας να διευρύνει το σερί, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία με την κατάκτηση του δεύτερου σερί Double.

Στο δρόμο για τους τελικούς ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον Άρη στα προημιτελικά (2-0) και τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά (3-0).

Ο πολυνίκης του πρωταθλήματος Παναθηναϊκός προκρίθηκε απέναντι στον Κολοσσό (2-0) στα προημιτελικά, ενώ χρειάστηκαν πέντε παιχνίδια για να περάσει το εμπόδιο του Περιστερίου στα ημιτελικά (3-2).

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη που διανύει μια προβληματική σεζόν, έχει υποστεί συνολικά 8 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα.

Δύο εξ αυτών ήταν από τους Πειραιώτες στην κανονική περίοδο (66-68, 74-76) και αυτή τη φορά θέλει να κάνει τη ζημιά στον «αιώνιο» αντίπαλο, έχοντας το ρόλο του ισχυρού αουτσάιντερ στη μάχη του τίτλου.

Φέτος είναι η 20ή φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες σε σειρά τελικών από το 1993, με τους «πράσινους» να έχουν επικρατήσει 12 φορές και τους «ερυθρόλευκους» 7 αντίστοιχα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι τελικοί της Basket League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.