Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Σέρχιο Ράμος

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Σέρχιο Ράμος

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/6/2023 06:16
Ο Σέρχιο Ράμος αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επισημοποίησε την αποχώρηση του Σέρχιο Ράμος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η πρωταθλήτρια Γαλλίας πρόσφερε στον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης νέο συμβόλαιο ενός έτους με μισθό μειωμένο στο μισό και μπόνους ανάλογα με τους αγώνες, τις ατομικές επιδόσεις του και τις συλλογικές επιτυχίες της ομάδας, αλλά η προσφορά αυτή δεν τον ικανοποίησε, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ισπανός που είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών στη διετία του στο Παρίσι, πραγματοποίησε 57 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 1 ασίστ.

«Αύριο είναι μια ξεχωριστή μέρα, αύριο θα αποχαιρετήσω μια άλλη φάση της ζωής μου, θα πω αντίο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν ξέρω σε πόσα μέρη μπορεί κανείς να νιώσει σαν στο σπίτι του, αλλά χωρίς αμφιβολία η PSG, οι οπαδοί και όλοι στην Παρί ήταν ένα από αυτά για μένα.
Σας ευχαριστώ για αυτά τα δύο ξεχωριστά χρόνια κατά τα οποία μπόρεσα να παίξω σε κάθε τουρνουά και να τα δώσω όλα. Θα αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις, θα φορέσω άλλα χρώματα, αλλά θα είναι για πρώτη και για τελευταία φορά»
ανέφερε ο Ράμος σε ανάρτησή του στα social media.

Από πλευράς συλλόγου στον αντίποδα αναφέρθηκαν τα εξής:«Η Παρί Σεν Ζερμέν χαιρετίζει θερμά τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει από την πρωτεύουσα μετά από δύο σεζόν που υπερασπίζεται τα χρώματα του συλλόγου. (...) Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι χαρούμενη που είδε τον Σέρχιο Ράμος να υπερασπίζεται τα χρώματά της με τόση αποφασιστικότητα και του εύχεται ειλικρινά ό,τι καλύτερο για το υπόλοιπο της καριέρας του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.