Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin –Σούπερ προσφορά* στην Basket League!

bwin –Σούπερ προσφορά* στην Basket League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/6/2023 00:02
Το ντέρμπι που θα οδηγήσει στην ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδας θα διεξαχθεί απόψε στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

bwin – Κορυφαίο live στοίχημα και σούπερ αποδόσεις στην Basket League!

Τζάμπολ για την κούπα

Το έβδομο κατά σειρά ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου είναι το αποψινό, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ακόμα ένα μεγάλο ματς ανάμεσα στους «αιώνιους», που θα εκκινήσει τη σειρά των τελικών της Basket League! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα «τρέχει» σερί 13 νικών κόντρα στους «πράσινους» και ψάχνει τη δεύτερη στη σειρά κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή. Ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πανηγυρίσει το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας και θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο εντός των συνόρων. Για ν’ ανακόψουν το σερί και μάλιστα στην έδρα του «αιώνιου» αντίπαλου παίζει ο Παναθηναϊκός του Χρήστου Σερέλη.bwin – Σούπερ αποδόσεις στη Σούπερ Λιγκ Τουρκίας!

Φιέστα τίτλου

Το απόλυτο θα ζήσουν απόψε οι φίλοι της Γαλατάσαραϊ, καθώς στο φινάλε της τουρκικής Σούπερ Λιγκ και κόντρα στη Φενερμπαχτσέ θα σηκώσουν τον τίτλο της Πρωταθλήτριας! O Οκάν Μπουρούκ επανάφερε τη Γαλατά στην κορυφή του τουρκικού ποδόσφαιρου, έπειτα από τρία χρόνια. Η Γαλατάσαραϊ επικράτησε και στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, καθώς με τα γκολ των Σέρτζιο Ολιβέιρα, Κερέμ Ακτούρογλου και Μάουρο Ικάρντι πέρασε με 3-0 από την έδρα των «καναρινιών». Το βράδυ της Τρίτης η Γαλατάσαραϊ επικράτησε 4-1 εκτός έδρας της Ανκαραγκουτσού, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της σεζόν, Μάουρο Ικάρντι να σκοράρει δύο φορές και την ομάδα του να κατακτά και μαθηματικά το Πρωτάθλημα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις