Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κινδυνεύει με «καμπάνα» ο Μουρίνιο για υβριστική γλώσσα στον Τέιλορ

Κινδυνεύει με «καμπάνα» ο Μουρίνιο για υβριστική γλώσσα στον Τέιλορ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2023 17:26
Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατηγορείται από την UEFA για «προσβλητική/υβριστική γλώσσα» εναντίον του διαιτητή του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ, Άντονι Τέιλορ και κινδυνεύει με τιμωρία από το Σώμα Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Με «καμπάνα» από την UEFA απειλείται ο Ζοσέ Μουρίνιο για τη συμπεριφορά του κατά του Άγγλου διαιτητή, Άντονι Τέιλορ ο οποίος σφύριξε τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Ρόμα και Σεβίλλη το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Μουρίνιο κατηγόρησε τον Τέιλορ ότι ευνοούσε τη Σεβίλλη λέγοντας ότι «μου φαινόταν Ισπανός», ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα ξέφυγε όταν είδε τον διαιτητή στο πάρκινγκ του γηπέδου, αποκαλώντας τον «γαμ@@@ ντροπή». Μάλιστα, ο επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, χρειάστηκε να τον κρατάει και να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η UEFA κατηγόρησε τον Μουρίνιο για «προσβλητική/υβριστική γλώσσα» εναντίον του διαιτητή και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση από το Σώμα Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η Ρόμα κατηγορείται επίσης για ρίψη αντικειμένων, άναμμα πυροτεχνημάτων, ζημιές, αναταραχή του κοινού και ακατάλληλη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του τελικού στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Η νικήτρια Σεβίλλη κατηγορείται για εισβολή οπαδών στο γήπεδο, ρίψη αντικειμένων, άναμμα πυροτεχνημάτων και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η επίθεση του Μουρίνιο στον Τέιλορ στο πάρκινγκ της «Πούσκας Αρίνα»:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.