Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιντς: Παρελθόν ο Αλαρντάις μετά τον υποβιβασμό

Λιντς: Παρελθόν ο Αλαρντάις μετά τον υποβιβασμό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2023 15:54
Παρελθόν από τον πάγκο της Λιντς αποτελεί ο Σαμ Αλαρντάις μετά τον υποβιβασμό των «παγωνιών» στην Τσάμπιονσιπ.

Ο Σαμ Αλαρντάις ανέλαβε την Λιντς τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν με στόχο την παραμονή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά ο μόλις ένας βαθμός που συγκέντρωσε δεν ήταν αρκετός για την κρατήσει στην κατηγορία. Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος την Παρασκευή (2/6), αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας κι έτσι ο έμπειρος τεχνικός δεν θα καθοδηγήσει την ομάδα στην Τσάμπιονσιπ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ήταν η δεύτερη διαδοχική ομάδα που ο 68χρονος δεν κατάφερε να γλιτώσει από τον υποβιβασμό αναλαμβάνοντας την στα μέσα της σεζόν, μετά την Γουέστ Μπρομ, έχοντας το απόλυτο 4/4 στις προηγούμενες φορές που ανέλαβε αντίστοιχο εγχείρημα. Το έργο του στην Λιντς ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αφού τα «παγώνια» είχαν πολύ απαιτητικό πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές με αγώνες απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι, Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ και Τότεναμ.

Μετά την αποχώρηση του από την Λιντς ο «Big Sam» δήλωσε: «Ήταν τιμή μου να προπονήσω τη Λιντς Γιουνάιτεντ, έναν σπουδαίο σύλλογο με απίστευτη βάση φιλάθλων που αξίζει να είναι στην Πρέμιερ Λιγκ. Μου άρεσε πολύ η συνεργασία με το προσωπικό και τους παίκτες του συλλόγου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Άνγκους Κινίαρ για την ευκαιρία. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω την εξαιρετική δουλειά του Καρλ Ρόμπινσον και του Ρόμπι Κιν που εργάστηκαν ακούραστα τις τελευταίες εβδομάδες. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να δεσμευτώ αυτή την πρόκληση, η οποία είναι δυνητικά ένα μακροπρόθεσμο έργο, αλλά εύχομαι στον σύλλογο κάθε επιτυχία για το μέλλον και ελπίζω ο σύλλογος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου ανήκει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.