Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το 20ο γκολ του Δουβίκα δεν έφτανε στην Ουτρέχτη!

Το 20ο γκολ του Δουβίκα δεν έφτανε στην Ουτρέχτη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2023 01:05
Το 20ο γκολ του Τάσου Δουβίκα στην Ερεντιβίζιε δεν ήταν αρκετό για την Ουτρέχτη η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Σπάρτα Ρότερνταμ για τα πλει-οφ πρόκρισης στο Κόνφερενς Λιγκ και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο εν όψει της ρεβάνς στο Ρότερνταμ.

Η Ουτρέχτη δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Σπάρτα Ρότερνταμ, με την τελευταία να κερδίσει στο «Χάλκενβααρντ» (2-1) για πρώτη φορά μετά το 1997 και να αποκτά το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό των πλει-οφ της Ερεντιβίζιε για την έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ.

Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις από το ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους να ήταν πιο αποτελεσματικοί παραβιάζοντας δύο φορές σ’ ένα δεκάλεπτο την εστία του Μπάρκα με σκόρερ τους Βαν Κρόι (29’) και Λαουρίτσεν (39’). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στην επανάληψη με ακόμα ένα γκολ του Τάσου Δουβίκα (70’), ο οποίος έφτασε τα 20 στο φετινό ολλανδικό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας επιθετικός βγήκε πρώτος σκόρερ της Ερεντιβίζιε στην κανονική διάρκεια μαζί με τον Τσάβι Σίμονς, έχοντας 19 γκολ.

Το 2-1 υπέρ της Σπάρτα Ρότερνταμ έμεινε ως το φινάλε και η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε τρείς ημέρες στο Ρότερνταμ (4/6).

Στον άλλο ημιτελικό η Τβέντε με γκολ του Ουγκάλντε στο 90+3’ κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Χέρενφεν και πήρε αυτή το προβάδισμα για τον τελικό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν στο 19’ με τον Σέρνι, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 45+1’ με τον Χέιγ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.