Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Γκαλτιέ επιβεβαίωσε το οριστικό τέλος του Μέσι από την ομάδα

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Γκαλτιέ επιβεβαίωσε το οριστικό τέλος του Μέσι από την ομάδα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
1/6/2023 15:10
Το πολυαναμενόμενο διαζύγιο της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ανοιχτά ο προπονητής της ομάδας Κριστόφ Γκαλτιέ, μιλώντας πάντως με ιδιαίτερο σεβασμό για τον Αργεντινό σταρ, που μετά από δύο χρόνια και ισάριθμες κατακτήσεις πρωταθλημάτων αποχωρεί από τη Γαλλία και τους Παριζιάνους.

Το γυαλί εξάλλου είχε... ραγίσει εδώ και καιρό ανάμεσα σε οπαδούς, διοίκηση και Μέσι, με τον τελευταίο να δέχεται όλο το «ανάθεμα» για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ταυτόχρονα και ο ίδιος από την πλευρά του δεν έδειχνε «ζεστός» στο να παραμείνει στην Παρί, αφού τον απασχολούσε (και τον απασχολεί) η προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα και αν αυτό «ναυαγήσει» θα στραφεί προς το MLS, όπως δείχνουν όλα.

«Είχα το προνόμιο να προπονήσω τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα είναι ο τελευταίος αγώνας του Λιονέλ στο "Παρκ Ντε Πρενς" εναντίον της Κλερμόν. Ελπίζω η υποδοχή του να γίνει με τον καλύτερο τρόπο» δήλωσε ο Γκαλτιέ για τον Μέσι, που φέτος δεν ήταν λίγες οι φορές που αποδοκιμάστηκε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.