Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

To Roland Garros με ενισχυμένες αποδόσεις

To Roland Garros με ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/6/2023 12:11
Το Roland Garros συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς το γαλλικό Grand Slam έχει μπει στον δεύτερο γύρο σε άνδρες και γυναίκες με σημαντικά παιχνίδια.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά τη νίκη επί του Χάρις στον πρώτο γύρο με 3-0 σετ έχει μπροστά του το εμπόδιο του Άλεξ Μολκάν. Ο Γερμανός Νο.27 του ταμπλό που έχει φτάσει ως τα ημιτελικά στα δύο προηγούμενα τουρνουά στο Παρίσι, φέτος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα. Ωστόσο, πρώτα θα χρειαστεί να αποκλείσει τον Σλοβάκο Νο.86 του ταμπλό που άφησε έξω τον Γκαστόν στον πρώτο γύρο (3-0).

Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Άλεξ Μολκάν 1:1.20 2:4.65


Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και αμφίρροπα ζευγάρια του δεύτερου γύρου στους άνδρες είναι αυτό ανάμεσα στον Ασλάν Καράτσεφ και τον Φράνσις Τιαφό. Ο Ρώσος Νο.62 του ταμπλό στην τρίτη του παρουσία στο Roland Garros στοχεύει να προχωρήσει πιο μακριά από τον δεύτερο γύρο, προερχόμενος μάλιστα από 3/3 στα προκριματικά και τη νίκη επί του Αυστραλού Ποπίριν στον πρώτο γύρο (3-1).

Όσο για τον Τιαφό, ενδεχόμενη πρόκριση στο τρίτο γύρο θα αποτελέσει επίσης την καλύτερη παρουσία του στο Παρίσι, μετά την άνετη νίκη στον πρώτο γύρο επί του Κραΐνοβιτς (3-0).

Ασλάν Καράτσεφ – Φράνσις Τιαφό 1:1.90 2:1.90


Ένας εκ των διεκδικητών του τίτλου στο Παρίσι, ο Χόλγκερ Ρούνε αντιμετωπίζει τον Γκαέλ Μονφίς. Ο Δανός Νο.6 του ταμπλό απέκλεισε τον Έουμπανκς στον πρώτο γύρο (3-1) και αντίπαλός του στον δεύτερο γύρο είναι ο πολύπειρος Γάλλος που είχε φτάσει ως τα ημιτελικά το 2008 και στην προηγούμενη φάση άφησε έξω τον Μπαέζ με 3-2 σετ.

Χόλγκερ Ρούνε – Γκαέλ Μονφίς 1:1.07 2:8.50


Στις γυναίκες ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Έλενα Ριμπάκινα με την Λίντα Νόσκοβα. Το Νο.4 του ταμπλό δεν είχε δυσκολία στην πρεμιέρα της, απέναντι στην Φρουχβίρτοβα (2-0) και τώρα περιμένει την 18χρονη που κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι και στον πρώτο γύρο προσπέρασε την Κόβινιτς, καθώς η αντίπαλος της αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ.

Έλενα Ριμπάκινα – Λίντα Νόσκοβα 1:1.14 2:5.75


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To Roland Garros όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.