Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διπλή επιστολή Καλλιθέας προς Μπένετ για διαιτητές Super League 1 στο κρίσιμο φινάλε

Διπλή επιστολή Καλλιθέας προς Μπένετ για διαιτητές Super League 1 στο κρίσιμο φινάλε

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/5/2023 21:41
Η Καλλιθέα έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της ανόδου στη Stoiximan Super League και με διπλή επιστολή της ζήτησε από τον Στιβ Μπένετ διαιτητές από την πρώτη κατηγορία στις τελευταίες αγωνιστικής της Super League 2.

Παράλληλα η αθηναϊκή ομάδα επιθυμεί και την παρουσία του Άγγλου αρχιδιαιτητή στον αγώνα με την Ηλιούπολη.

Είναι προφανές ότι πλέον το... θερμόμετρο της αγωνίας έχει φτάσει στα ύψη κι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον το φινάλε.

Στην πρώτη επιστολή αναφέρεται:

«Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να ζητήσουμε από την επιτροπή σας, όπως στο εξής στα τρία (3) εναπομείναντα παιχνίδια των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ήτοι της ομάδας και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά ορίζετε αξιολογημένους διαιτητές από τον πίνακα της Super League 1, προκειμένου να υπάρξει αντικειμενική και αξιοκρατική διαιτησία. Λάβετε υπόψη οτι το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του και επιβάλλεται να υπάρξει αμεροληψία και τούτο μπορεί να επέλθει μόνο με τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών. Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο σας, με την ευχή να το φέρετε εις πέρας με τον πιο αξιοκρατικό τρόπο».

Κι ακολούθως στη δεύτερη προσθέτει:

«Δια της παρούσας επιστολής η ATHENS KALLITHEA FX επιθυμεί την φυσική παρουσία του κ. BENNET STEFPHEN GRAHAM προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/6/2023 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2, μεταξύ των ομάδων ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ATHENS KALLITHE FC. Η παρουσία του BENNET STEFPHEN GRAHAM κρίνεται απαραίτητη, λόγω της σημαντικότητας του ανωτέρου αγώνα»».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.