Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ: Πέθανε 15χρονος μετά από χτύπημα που δέχτηκε από παίκτη της Μετς!

Σοκ: Πέθανε 15χρονος μετά από χτύπημα που δέχτηκε από παίκτη της Μετς!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/5/2023 19:52
Δεκαπεντάχρονος ποδοσφαιριστής της γερμανικής ομάδας JFC Μπερλίν πέθανε από σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε από δεκαεξάχρονο παίκτη της Μετς, ο οποίος και κρατείται από την αστυνομία.

Σοκάρει η είδηση που έρχεται από την Γερμανία, με 15χρονο ποδοσφαιριστή της JFC Μπερλίν να πεθαίνει στο νοσοκομείο μετά από σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες. Αυτές προέκυψαν μετά από χτύπημα που δέχτηκε από 16χρονο της γαλλικής Μετς ύστερα από το φινάλε φιλικού αγώνα των δύο ομάδων Παίδων στην Φρανκφούρτη.

Το 16χρονο αγόρι που θεωρείται ύποπτο για τα θανατηφόρα χτυπήματα βρίσκεται ακόμη προφυλακισμένο, δήλωσε η αστυνομία της Φρανκφούρτης, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για την εξέλιξη των γεγονότων.

Ο 16χρονος συμμετέχει σε ένα από τα προπονητικά προγράμματα του γαλλικού συλλόγου της Μετς. Το τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν οι δύο νεαροί φιλοξενούσε ομάδες από 16 διαφορετικές χώρες, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν ευρωπαϊκές.

Ο 15χρονος έφηβος, ο οποίος ανήκε στη γερμανική ομάδα JFC Berlin, είχε μέχρι στιγμής κρατηθεί τεχνητά στη ζωή για να μπορεί να δωρίσει τα όργανά του, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Φρανκφούρτης. Νάτζα Νίεσεν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.