Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

To Roland Garros με ενισχυμένες αποδόσεις

To Roland Garros με ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/5/2023 11:21
Με σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα σε Άνδρες και Γυναίκες στο Roland Garros.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ξεκινά τη μάχη για την κατάκτηση του τουρνουά κόντρα στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Γουάιλτ. Το Νο.2 στο ranking είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί και η λογική λέει πως δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα κόντρα στον 23χρονο, Νο.172 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Μεντβέντεφ ξεπέρασε πρόσφατα τις 300 νίκες και μετρά ήδη 20 τίτλους, ενώ δεδομένα ψάχνει την πρώτη ever καλή πορεία του στο Roland Garros.

Τιάγκο Γουάιλτ – Ντανίλ Μεντβέντεφ 1:10:00 2:1.05


O Κρίστοφερ Γιούμπανκς έκανε… θόρυβο στο Miami Open φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά από το… πουθενά και στο Roland Garros θέλει να κρατήσει σταθερό το όνομά του κοντά στην ελίτ. Βέβαια, το έργο του στον πρώτο γύρο θα είναι τρομερά δύσκολο, καθώς ο Χόλγκερ Ρούνε βρίσκεται στο Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο 20χρονος Δανός θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του και είναι δικαιολογημένα το φαβορί του αγώνα.

Χόλγκερ Ρούνε – Κρίστοφερ Γιούμπανκς 1:1.02 2:14:00


Στις γυναίκες ξεχωρίζει το ματς της Βικτόρια Αζαρένκα με την Μπιάνκα Αντρεέσκου. Η 33χρονη Αζαρένκα, Νο.18 στην παγκόσμια κατάταξη, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Roland Garros, όμως η 22χρονη Καναδή, που ανέβηκε πρόσφατα στο Νο.42, είναι επικίνδυνη και μπορεί να κυνηγήσει τη μεγάλη έκπληξη. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει χαοτική διαφορά στο κομμάτι της εμπειρίας, με την Αζαρένκα να έχει σχεδόν 500 νίκες και 18 τρόπαια παραπάνω από την Αντρεέσκου (534-86, 21-3, αντίστοιχα).

Βικτόρια Αζαρένκα – Μπιάνκα Αντρεέσκου 1:1.50 2:2.60


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To Roland Garros όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.