Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ Μαδρίτης: «Κλείνει» Μπέλινγχαμ και αποχαιρετά Μπενζεμά που πάει προς Σαουδική Αραβία

Ρεάλ Μαδρίτης: «Κλείνει» Μπέλινγχαμ και αποχαιρετά Μπενζεμά που πάει προς Σαουδική Αραβία

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/5/2023 19:11
Μεγάλες ανακατατάξεις έρχονται στην επιθετική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγχαμ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά ταυτόχρονα φαίνεται πως θα χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Η Βασίλισσα έχει ήδη συμφωνήσει με τους Βεστφαλούς για την απόκτηση του Άγγλου, που φέτος αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Μπουντεσλίγκα, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ και τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029.

Την ώρα όμως που αναμένονται μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για αυτή την περίπτωση, φαίνεται πως παρελθόν θα αποτελέσει, μετά από 10 και πλέον χρόνια στη Μαδρίτη, ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας καια αρχισκόρερ της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Marca» ο 36χρονο Γάλλος, έχει στα χέρια του μυθική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με την οποία θα λαμβάνει 100 εκατ. ευρώ το χρόνο αν υπογράψει διετές συμβόλαιο, ενώ θα έχει και τα δικαιώματα της εικόνας του, κάτι που δεν διαθέτει στους «μερένxες», ενώ θα υπάρχουν αρκετές ακόμη παροχές, όπως σχολείο για τα παιδιά του.

H συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο Μπενζεμά αφενός θεωρεί πως ο κύκλός του στη Ρεάλ έχει κλείσει, αφετέρου θεωρεί ιδιαίτερα συμφέρουσα την πρόταση για να την απορρίψει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.