Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Παρί παρέμεινε στον θρόνο της στη Γαλλία

Η Παρί παρέμεινε στον θρόνο της στη Γαλλία

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/5/2023 00:01
Η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με το Στρασβούργο και κατέκτησε μαθηματικά το δεύτερο συνεχόμενο και συνολικά ενδέκατο πρωτάθλημα Γαλλίας στην ιστορία της.

Αν και φέτος η σεζόν ήταν κάκιστη για τους Παριζιάνους, κατάφεραν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στη Λιγκ 1, έχοντας απογοητεύσει πάντως με τη συνολική τους παρουσία.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έμελλε να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Αλσατία, μετά από ισοπαλία 1-1 απέναντι στο Στρασβούργο.

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ στο 59' και ο Κέβιν Γκαμεϊρό ισοφάρισε είκοσι λεπτά αργότερα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η Παρί έφτασε λοιπόν στους 85 βαθμούς μία αγωνιστική πριν το φινάλε κι άφησε οριστικά και αμετάκλητα πίσω της τη Λανς, καθώς η τελευταία απέχει τέσσερις πόντους.

Πλέον οι πρωτευουσιάνοι με τους διαδοχικούς τίτλους τους έχουν καταφέρει να έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα από κάθε άλλη ομάδα της χώρας, αφήνοντας πίσω τους τη Σεντ Ετιέν η οποία έχει ανέβει δέκα φορές στην κορυφή του βάθρου.

Αναμφίβολα πάντως η συγκεκριμένη έκδοση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα μείνει ως επιτυχημένη στο μυαλό των ποδοσφαιρόφιλων, καθώς παρά τα πολλά αστέρια, απέτυχε παταγωδώς στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ούτε εντός συνόρων ήταν πειστική.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.