Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δεν τρέφω βαθιά συναισθήματα για την Τότεναμ»

Μουρίνιο: «Δεν τρέφω βαθιά συναισθήματα για την Τότεναμ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2023 19:54
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως η Τότεναμ είναι η μοναδική ομάδα στην καριέρα του που δεν νιώθει βαθιά συναισθήματα τονίζοντας πως αυτό οφείλεται πιθανότατα στον ιδιοκτήτη Ντάνιελ Λέβι και τον τρόπο αποχώρησης του από τους Λονδρέζους μερικές μόνο ημέρες πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο ετοιμάζεται να διεκδικήσει το δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό της τρόπο στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ την 31η Μαΐου απέναντι στην Σεβίλλη. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο δέσιμο που έχει με τον κόσμο των «τζιαλορόσι» και όπως τόνισε, έχει βαθιά συναισθήματα με όλους τους προηγούμενους συλλόγους του πλην της Τότεναμ:

«Ελπίζω οι οπαδοί της Τότεναμ να μην με παρεξηγήσουν αλλά ο μόνος σύλλογος στην καριέρα μου που δεν τρέφω βαθιά συναισθήματα είναι η Τότεναμ. Πιθανότατα γιατί το στάδιο ήταν άδειο στην περίοδο του Covid, πιθανότατα γιατί ο κύριος Λέβι δεν με άφησε να κερδίσω έναν τελικό, ένα τρόπαιο. Αλλά είναι ο μόνος σύλλογος. Αγαπώ κάθε άλλο σύλλογο επειδή και αυτοί με αγαπάνε. Με την Ρόμα θα υπάρχει για πάντα σύνδεση όπως και με όλους τους προηγούμενους συλλόγους εκτός από αυτόν του κύριου Λέβι».

Είναι αξιοσημείωτο πως από την θητεία του στην Πόρτο το 2002 και έκτοτε ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει κατακτήσει τρόπαια σε όλες τις ομάδες πλην της Τότεναμ στην οποία διατέλεσε προπονητής από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Απρίλιο του 2021 και απομακρύνθηκε πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.