Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet: Οι ενδεκάδες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet: Οι ενδεκάδες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/5/2023 19:49
Περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ έγιναν γνωστές οι επιλογές των δύο προπονητών για τις ενδεκάδες των φιναλίστ.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς από τους δύο τεχνικούς δεν πραγματοποίησε κάποια σπουδαία έκπληξη, με τους «κιτρινόμαυρους» να παρατάσσονται με επιθετικό σχήμα και με μόνο έναν «καθαρόαιμο» αμυντικό χαφ.

Ο Ματίας Αλμέιδα για την πρωταθλήτρια Ένωση και τυπικά γηπεδούχο θα χρησιμοποιήσει κάτω από την εστία τον Στάνκοβιτς, δεξιός οπισθοφύλακας θα είναι ο Ρότα, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι ο Ντομαγκόι Βίντα και ο Μουκουντί και στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Χατζησαφί.

Αμυντικός χαφ θα είναι ο Σιμάνσκι και θα έχει στο πλευρό του τον Πινέδα, αριστερά θα αγωνιστεί ο Γκατσίνοβιτς, δεξιά θα κινείται ο Ελίασον και ο Τσούμπερ μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Από την πλευρά των τυπικά φιλοξενούμενων, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Κοτάρσκι, στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Σάστρε, ενώ το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Ίνγκασον, Κουλιεράκη και αριστερός μπακ θα είναι ο Ράφα Σοάρες.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Ντάγκλας Αουγκούστο και ο Σβαμπ, ενώ αριστερός μεσοεπιθετικός θα είναι ο Τάισον, δεξιά θα κινείται ο Ζίβκοβιτς και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπράντον Τόμας θα αγωνιστεί ο Κωνσταντέλιας.

Οι ενδεκάδες:

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζησαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία

ΠΑΟΚ:: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τόμας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.