Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την εκκαθάριση και μετά από 11 χρόνια αποχαιρετά τον Ζόρντι Άλμπα

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την εκκαθάριση και μετά από 11 χρόνια αποχαιρετά τον Ζόρντι Άλμπα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/5/2023 18:10
Μετά τους Λιονέλ Μέσι, Ζεράρ Πικέ και Σέρχιο Μπουσκέτς άλλος ένας της «χρυσής» ομάδας της Μπαρτσελόνα θα αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Τζόρντι Άλμπα -όπως αναφέρει η εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca»- έχει κάνει γνωστό στους συμπαίκτες και το σύλλογο της Βαρκελώνης, ότι αποχωρεί τον Ιούνιο από τη Μπαρτσελόνα μετά από 11 σεζόν. Ο Ισπανός αριστερός μπακ είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, αλλά επέλεξε να αποχωρήσει, απόφαση που θα δημοσιοποιήσει αργότερα σήμερα (24/5).

Ο 34χρονος Ισπανός αριστερός μπακ πραγματοποίησε φέτος 29 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα» σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ, ενώ συνολικά φόρεσε τη φανέλα τους σε 458 παιχνίδια, σημείωσε 26 γκολ και έδωσε 91 ασίστ, από το 2012 που αποκτήθηκε από τη Βαλένθια, κατακτώντας συνολικά 18 τίτλους!



Την ίδια στιγμή πάντως στην πόρτα της εξόδου φέρεται να βρίσκεται και ο Ζιλ Κουντέ, ο οποίος έχει τάσεις φυγής, καθώς νιώθει πως ο Τσάβι δεν τον υπολογίζει για βασικό, αφού με την έλευση και του Ινίγκο Μαρτίνεθ ο ανταγωνισμός στη θέση που αγωνίζεται αυξάνεται πολύ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.