Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μαρτσίνιακ θα σφυρίξει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ - Οι διαιτητές όλων των ευρωπαϊκών τελικών

Ο Μαρτσίνιακ θα σφυρίξει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ - Οι διαιτητές όλων των ευρωπαϊκών τελικών

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/5/2023 16:58
Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ από την Πολωνία θα διευθύνει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ, ενώ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι «άρχοντας» ο Άντονι Τέιλορ και σ' εκείνον του Κόνφερενς Λιγκ ο Ντελ Θέρο Γκράντε.

Τη Δευτέρα (22/5) η UEFA γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα τους διαιτητές των τελικών των φετινών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Αϊντχόφεν και θα λάβουν μέρος η Μπαρτσελόνα και η Βόλφσμπουργκ, ρέφερι θα είναι η Ουαλή Σέριλ Φόστερ.

Από εκεί και πέρα στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών στον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στις 10/6 στην Κωνσταντινούπολη, ορίστηκε ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ ο οποίος ήταν ο διαιτητής και του μεγάλου τελικού του τελευταίου Μουντιάλ.

Στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ που θα διεξαχθεί στις 31/5 στη Βουδαπέστη ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρόμα, ορίστηκε ο έμπειρος Άγγλος Άντονι Τέιλορ.

Τέλος στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ που θα λάβει χώρα στην Πράγα στις 7/6 και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο η Γουέστ Χαμ και η Φιορεντίνα, ορίστηκε διαιτητής ο Ισπανός Ντελ Θέρο Γκράντε.

Αναμφίβολα πρόκειται για έμπειρες «σφυρίχτρες» που γνωρίζουν πως πρέπει να διαχειριστούν τα μεγάλα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.