Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Νότιγχαμ σώθηκε κι έστεψε πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Η Νότιγχαμ σώθηκε κι έστεψε πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/5/2023 21:51
Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 1-0 την Άρσεναλ στο «Σίτι Γκράουντ» για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κι εξασφάλισε την παραμονή της στα «μεγάλα σαλόνια» του αγγλικού πρωταθλήματος, στέφοντας παράλληλα και πρωταθλήτρια της χώρας τη Μάντσεστερ Σίτι.

Με αυτό το «τρίποντο» που ήρθε χάρη στο γκολ του Αβονίγι στο 19', η Φόρεστ έφτασε στους 37 βαθμούς και ο στόχος της σωτηρίας επετεύχθη, με την τελευταία αγωνιστική να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για εκείνη.

Εκτός από τη Νότιγχαμ όμως, από το βράδυ του Σαββάτου (20/5) πανηγυρίζει κι ένα μέρος του Μάντσεστερ, καθώς η Σίτι πήρε και μαθηματικά το ένατο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το τρίτο συνεχόμενο και το πέμπτο την τελευταία εξαετία.

Άλλωστε οι «κανονιέρηδες» της Άρσεναλ έμειναν στους 81 βαθμούς μ' ένα ματς να απομένει και οι «πολίτες» έχουν 85, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν ήδη να πανηγυρίζουν και να σκέφτονται τους δύο τίτλους που ακόμα διεκδικούν.

Στις 3 Ιουνίου θα συναντήσουν στο «Γουέμπλεϊ» τη συμπολίτισσα και μισητή αντίπαλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ μία εβδομάδα μετά (10/6) θα αντιμετωπίσουν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη την Ίντερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.