Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τόνι: Αποκλεισμός οχτώ μηνών για 232 παραβάσεις του κανονισμού περί στοιχηματισμού!

Τόνι: Αποκλεισμός οχτώ μηνών για 232 παραβάσεις του κανονισμού περί στοιχηματισμού!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2023 19:32
«Βόμβα» στην Μπρέντφορντ καθώς η αγγλική Ομοσπονδία επέβαλε οκτάμηνο αποκλεισμό στον Άιβαν Τόνι μετά τις εις βάρος του κατηγορίες για 232 παραβάσεις του κανονισμού περί στοιχηματισμού!

Πολύ βαριά «καμπάνα» στον Άιβαν Τόνι της Μπρέντφορντ, ο οποίος μένει εκτός ποδοσφαίρου για τους επόμενους οκτώ μήνες. Συγκεκριμένα η αγγλική Ομοσπονδία τιμώρησε τον διεθνή Άγγλο επιθετικό μ' αποκλεισμό οχτώ μηνών από το ποδόσφαιρο και πρόστιμο 50 χιλ. λιρών για 232 παραβάσεις των κανόνων στοιχηματισμού από τις 25 Φεβρουαρίου 2017 έως τις 23 Ιανουαρίου 2021.

Ο 27χρονος στράικερ κατηγορούνταν αρχικά για 262 παραβάσεις αλλά η αγγλική Ομοσπονδία απέσυρε τις 30 εξ αυτών.

Η τιμωρία έχει άμεση ισχύ ενώ ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα να προπονηθεί στην Μπρέντφορντ τους πρώτους τέσσερις μήνες και συγκεκριμένα πριν τις 17 Σεπτεμβρίου. Βάσει της απόφασης, ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στις 17 Ιανουαρίου του 2024!

Ο Τόνι πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην Μπρέντφορντ μετρώντας 20 γκολ σε 33 παιχνίδια στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και στις 26 Μαρτίου έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Αγγλίας. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία των «μελισσών» για την ιστορική άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ προ διετίας αλλά και στο να διατηρηθεί η ομάδα στα μεγάλα σαλόνια, έχοντας σημειώσει συνολικά 32 γκολ και 9 ασίστ σε 68 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.