Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Με Πασχαλάκη κι όλα του τα «όπλα» στον «τελικό» της Τούμπας

Ολυμπιακός: Με Πασχαλάκη κι όλα του τα «όπλα» στον «τελικό» της Τούμπας

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/5/2023 16:28
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί «πάνοπλος» στο εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (13/5, 20.00) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Οι Πειραιώτες βολεύονται με δύο αποτελέσματα, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης, θα τερματίσουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στη συνέχεια θα περιμένουν το αποτέλεσμα του τελικού Κυπέλλου Novibet για να δουν αν θα πάρουν τελικά το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ εκείνοι ή ο ΠΑΟΚ.

Ο Ζοσέ Ανιγκό υπολογίζει κανονικά στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο οποίος ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, παρ' όλα αυτά εκτός απροόπτου κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κώστας Τζολάκης.

Οι μοναδικοί παίκτες που έμειναν εκτός είναι ο τιμωρημένος Ραμόν ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γάλλος προπονητής επέλεξε 24 παίκτες για την αποστολή.

Αναλυτικά:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Αραμπί, Μπακαμπού


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.