Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε Παναιτωλικό, όχι τις εντυπώσεις…

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε Παναιτωλικό, όχι τις εντυπώσεις…

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2014 17:05
Με γκολ του Λούκας στο 53’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα με 1-0 τον μαχητικό Παναιτωλικό στην Τούμπα και μείωσε προσωρινά στους 7 τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Αποδοκιμασίες με τη λήξη του αγώνα για τους γηπεδούχους.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα χάρη στο ωραίο γκολ του Λούκας στο 53ο λεπτό.

Πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τον Παναιτωλικό να βάζει δύσκολα στην ομάδα του Χουμπ Στέφενς έχοντας τρεις κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Καμαρά (2) και Μπάκαλη, ωστόσο ο Γλύκος κράτησε το μηδέν για τους γηπεδούχους.

Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύονταν να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες με εξαίρεση ένα σουτ του Λούκας στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη ο Ισπανός κατάφερε να δώσει το προβάδισμα για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0 στο 53ο λεπτό με σουτ.

Το γκολ ανάγκασε τον Παναιτωλικό να παίξει πιο ανοιχτά, ωστόσο η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν κατάφερε να απαντήσει, με τον ΠΑΟΚ να κρατάει το μηδέν μέχρι το φινάλε, χωρίς όμως να δημιουργεί μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, κάτι που έφερε τον κόσμο στην Τούμπα να αποδοκιμάζει τους παίκτες μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα για τον Μαντούρο ο οποίος έδειξε να υστερεί ακόμη σε αγωνιστικό ρυθμό.

Με τη νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 45 βαθμούς, μείωσε στο -7 από την κορυφή και περιμένει «γκέλα» του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Αντίθετα ο Παναιτωλικός ο οποίος ίσως άξιζε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, έμεινε στους 24 βαθμούς και παραμένει προσωρινά στην 6η θέση με Ξάνθη και Πανθρακικό.

Οι συνθέσεις:


ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Βίτορ, Λαζάρ, Μαντούρο (58 Βούκιτς), Κατσουράνης, Στοχ (80’ Γεωργιάδης), Λούκας, Σαλπιγγίδης (64’ Αθανασιάδης)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Καλί, Κούσας, Μπικέι, Τζούνιορ (60’ Μπούντιμιρ), Γοδόι (79’ Μύγας), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (69’ Νταλμά), Μπακάκης, Καμαρά

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.