Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίλαν: Κράτησε τον Λεάο μέχρι το 2028 με τεράστια ρήτρα

Μίλαν: Κράτησε τον Λεάο μέχρι το 2028 με τεράστια ρήτρα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/5/2023 17:31
Σε μία πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησε η Μίλαν η οποία επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Ράφαελ Λεάο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τα προσόντα του και θεωρείται τη δεδομένη χρονική στιγμή ένας από τους κορυφαίους πλάγιους επιθετικούς στον πλανήτη.

Το τρέχον συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι» ολοκληρωνόταν σ' έναν χρόνο, όμως οι Λομβαρδοί δεν ήθελαν να κινδυνεύσουν να τον χάσουν και φρόντισαν να τον «δέσουν» εγκαίρως.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και θα επισημοποιηθεί σύντομα, ο Λεάο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν για πέντε χρόνια και θα αμείβεται με 7.000.000 ευρώ ανά σεζόν, ενώ θα λάβει και 2.000.000 μπόνους υπογραφής.

Παράλληλα μπήκε ρήτρα ύψους 150.000.000 για τους επίδοξους μνηστήρες οι οποίοι ενδεχομένως θα ήθελαν να κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Ο άλλοτε παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Λιλ διανύει μία εκπληκτική σεζόν έχοντας καταγράψει 44 συμμετοχές με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 13 γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.