Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κανός: «Θα ήθελα να μείνω ελεύθερος από τη Μπρέντφορντ και να αγωνιστώ στη Βαλένθια»

Κανός: «Θα ήθελα να μείνω ελεύθερος από τη Μπρέντφορντ και να αγωνιστώ στη Βαλένθια»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/5/2023 15:21
Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σέρχιο Κανός, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Βαλένθια αλλά και να μείνει ελεύθερος από τη Μπρέντφορντ.

Μιλώντας στο «Revello» ο 26χρονος Ισπανός αποκάλυψε πως είχε επαφές με τις «νυχτερίδες» τον Ιανουάριο, πριν τελικά καταλήξει στον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε πως η κατάσταση ήταν και είναι μπερδεμένη αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον και θέλει σε πρώτη φάση να μείνει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα.

Όσα δήλωσε ο Κανός:

Για το αν θα έκανε τα πάντα για να υπογράψει στη Βαλένθια: «Ναι, βέβαια. Αλλά δεν εξαρτώνται όλα από ένα. Είμαι πολύ ευθύς και διαφανής, αλλά αν δεν το βλέπω αυτό από τους άλλους, ακόμα κι αν είναι στη Βαλένθια, δεν μπορώ. Έχω ισχυρές αρχές και βάσεις. Ακόμα κι αν θα πέθαινα για να βρεθώ εκεί. Θα σκοτωνόμουν για την ομάδα τώρα, τη βλέπω στην τηλεόραση και θέλω να παίξω. Ελπίζω μια μέρα να συμβεί, γιατί θα είναι όνειρο για μένα να φορέσω τη φανέλα της Βαλένθια και να αγωνιστώ στο Μεστάγια».

Για το μέλλον του, μιας και η Μπρέντφορντ μπορεί να ενεργοποιήσει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, επισήμανε: «Ειλικρινά θα ήθελα να με αφήσουν ελεύθερο. Νομίζω ότι έχω δώσει πολλά στη Μπρέντφορντ και η ομάδα μου έχει δώσει πολλά και για ένα εκατομμύριο ή δύο που μπορούν να βγάλουν από μένα... Νομίζω πως αυτή η σχέση πρέπει να τελειώσει με όμορφο τρόπο. Αν ενεργοποιήσουν την οψιόν για έναν χρόνο, τότε θα υπάρξει πρόβλημα, γιατί σίγουρα οι ομάδες που θέλω να πάω δεν θα συμφωνήσουν μαζί τους. Αυτό ήδη συνέβη στα Χριστούγεννα. Καταλαβαίνω ότι είναι επιχείρηση, αν νομίζουν ότι αυτός είναι ο τρόπος να προχωρήσουν, ας το κάνουν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.