Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Αίτημα αναβολής της αγωνιστικής- Έχει είκοσι τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού!

Παναθηναϊκός: Αίτημα αναβολής της αγωνιστικής- Έχει είκοσι τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/5/2023 12:24
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής της αγωνιστικής καθώς μετρά συνολικά 24 κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα.

Τεράστιο πρόβλημα προέκυψε στο πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του. Στο Πναναθηναϊκό έχει ξεσπάσει επιδημία κορωνοϊού καθώς έχουν ανιχνευτεί 24 κρούσματα κορωνοϊού. Από αυτά τα 14 είναι σε παίκτες και τα 10 σε μέλη του σταφ της ομάδας.

Όπως είναι λογικό το Τριφύλλι είναι πολύ δύσκολο να συμπληρώσει αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και γι' αυτό το λόγο απέστειλε αίτημα στη Λίγκα ζητώντας την αναβολή των παιχνιδιών.

Στο σημείο που έχει φτάσει το πρωτάθλημα δεν γίνεται να αναβληθεί μόνο το παιχνίδι το «πράσινων» και έτσι η λογική λέει πως δεν θα διεξαχθεί κανένα παιχνίδι των πλέι οφ.

Η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:

«Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.