Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Άγκερ

Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Άγκερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2014 15:12
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Ντάνιελ Άγκερ στη Λίβερπουλ, καθώς ο Δανός αμυντικός δήλωσε μέσω «twitter» πως θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για ένα μήνα. Επέστρεψαν στις προπονήσεις Σακό και Στάριτζ.

Ο διεθνής άσος της Λίβερπουλ τραυματίστηκε στον αγώνα του Κυπέλλου με την Όλνταμ (2-0) την Κυριακή και όπως αποκάλυψε μέσω «twitter», θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα:

«Απογοήτευση με τον τραυματισμό μου. Όμως ελπίζω να επιστρέψω δυνατός σε τέσσερις εβδομάδες. Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας» δήλωσε ο 29χρονος ο οποίος παράλληλα διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του από τη Λίβερπουλ:

«Δεν σκέφτομαι να φύγω αυτή τη στιγμή. Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Απλώς βλέπω τι γράφουν οι εφημερίδες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύει ο κόσμος στις φήμες» τόνισε ο Άγκερ.

Το κενό του διεθνή αμυντικού είναι πιθανό να καλύψει ο Μαμαντού Σακό ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Τσέλσι και έχει ελπίδες να αγωνιστεί στον αγώνα με την Στόουκ.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ντάνιελ Στάριτζ ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.