Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Άφησε τον Μέσι εκτός ομάδας μετά το ταξίδι στην Σαουδική Αραβία!

Παρί Σεν Ζερμέν: Άφησε τον Μέσι εκτός ομάδας μετά το ταξίδι στην Σαουδική Αραβία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2023 22:12
Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να επιβάλει ποινή αποκλεισμού στον Λιονέλ Μέσι για δύο εβδομάδες καθώς ο Αργεντινός δεν είχε πάρει άδεια από την ομάδα για το ταξίδι του στην Σαουδική Αραβία.

Ο Λιονέλ Μέσι απουσίασε από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν τη Δευτέρα (1/5) καθώς βρέθηκε στην Σαουδική Αραβία για εμπορικούς σκοπούς. Η γαλλική ομάδα δεν είχε δώσει σχετική άδεια στον Αργεντινό και η παρουσία του τελευταίου στην αραβική χώρα οδήγησε τον σύλλογο να του υποβάλει ποινή αποκλεισμού δύο εβδομάδων όπως αποκαλύπτει το «RMC».

Έτσι ο «Πούλγκα» δεν θα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, δεν θα πληρώνεται και θα χάσει τα ερχόμενα ματς με Τρουά (7/5, εκτός) και Αζαξιό (13/5, εντός).

Όπως υποστήριξε η «Marca» ο Μέσι είχε ακυρώσει αυτό το ταξίδι σε δύο προηγούμενες περιπτώσεις και ήταν αδύνατο να το ακυρώσει ξανά μιας και υπήρχαν ισχυρές εμπορικές υποχρεώσεις, αφού είναι πρεσβευτής του «brand της χώρας» της Σαουδικής Αραβίας. Ο ίδιος υπολόγιζε στο γεγονός ότι Δευτέρα και Τρίτη δεν γίνονταν προπονήσεις όταν η ομάδα έπαιζε Κυριακή και δεν υπήρχε εμβόλιμο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα. Όπως επισημαίνει η «L' Equipe», η Παρί δεν είχε προγραμματίσει αρχικά προπόνηση αλλά άλλαξε το σχέδιό μετά την εντός έδρας ήττα από την Λοριάν (1-3). Ωστόσο ο Μέσι ήταν ήδη εκτός Γαλλίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.