Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για την «OPAP Arena»

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για την «OPAP Arena»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2023 21:04
Με τις γνωστές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς ο Ιν-Μπομ Χουάνγκ που αισθάνονταν μικροενοχλήσεις συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Τετάρτης (3/5) με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» , στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο έγινε την Τρίτη (2/5) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή δεν περιλάμβανε κάποια έκπληξη, με τον Ιν-Μπομ Χουάνγκ να μπήκε κανονικά στους εκλεκτούς παρά τις μικροενοχλήσεις που αντιμετώπιζε. Χάνει δεύτερο παιχνίδι και το υπόλοιπο της σεζόν ο γκολκίπερ Πασχαλάκη (24/0), ενώ θα λείψει για τέταρτο ο εξτρέμ Ροντρίγκες (18/2). Μακροχρόνια εκτός ο εξτρέμ Κανός (8/4) που δεν θα προλάβει τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.