Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Αθώος για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, ένοχος για την κατοχή όπλου ο Ιβάν Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Αθώος για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, ένοχος για την κατοχή όπλου ο Ιβάν Σαββίδης

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/5/2023 18:01
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, κρίθηκε αθώος, σε δεύτερο βαθμό, αναφορικά με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο επεισοδιακό ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ το 2018, αλλά ταυτόχρονα κρίθηκε ένοχος για οπλοκατοχή, με την ποινή του να μειώνεται στους 8 μήνες.

Μετά από μία πολύωρη διαδικασία στην οποία μεταξύ άλλων τοποθετήθηκαν, ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης, ο τότε γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης ο εισαγγελέας κ. Βαλαβάνης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης πρότεινε την πλήρη απαλλαγή του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και των έξι μελών της φρουράς του, αλλά και του τότε αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Λιούμπος Μίχελ, αναφορικά με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, λόγω αλλαγής της νομοθεσίας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών.

Αντίθετα ο Ιβάν Σαββίδης κρίθηκε ένοχος για την κατοχή όπλου, αφού παρ' ότι είχε νόμιμη άδεια οπλοφορίας, δεν επιτρέπεται να το φέρει πάνω του σε περιπτώσεις όπως αυτή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Θυμίζουμε πως σε πρώτο βαθμό, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο είχε επιβάλλει συνολική ποινή φυλάκισης 25 μηνών, με τριετή αναστολή, στον κ. Ιβάν Σαββίδη και φυλάκιση 10 μηνών, με τριετή αναστολή, στον Λούμπος Μίχελ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.