Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ιωνικός έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα παρά την ήττα

Ο Ιωνικός έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα παρά την ήττα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/4/2023 15:36
Η ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια στον Βασίλη Φωτιά για τη χθεσινή (29/4) του διαιτησία στο κρίσιμο ματς των πλέι άουτ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Νικαιώτες έχουν βρεθεί σε δεινή θέση αναφορικά με την παραμονή τους στη Stoiximan Super League, ύστερα από την ήττα με 1-0 από τους Ηπειρώτες, παρ' όλα αυτά αναγνώρισαν την άριστη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωσή τους πως «μακάρι να είχαμε τέτοιες διαιτησίες όλη τη σεζόν».

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός οφείλει να δώσει τα συγχαρητήρια της και να ευχαριστήσει τον Βασίλη Φωτιά και συνολικά την διαιτητική ομάδα για την απόδοσή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε μια κρίσιμη και δύσκολη αναμέτρηση, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν μια πολύ καλή διαιτησία. Λάθη πάντοτε θα γίνονται (αρκεί να μην επηρεάζουν το αποτέλεσμα), αλλά καταλαβαίνει κανείς πότε είναι ανθρώπινα και πότε υπάρχει δόλος.

Στον Ιωνικό γνωρίζουμε πως μέσα στο παιχνίδι είναι και η ήττα. Ξέρουμε να χάνουμε, ξέρουμε να το αποδεχόμαστε αυτό και οφείλουμε να παραδεχόμαστε το σωστό και το δίκαιο!
Μακάρι όλη τη χρονιά να είχαμε διαιτησίες σαν τη χθεσινή...»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.