Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάβι: «Δεν ξέρω εάν θα τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα»

Τσάβι: «Δεν ξέρω εάν θα τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2014 15:44
Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί προχώρησε ο άσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι ο οποίος δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος εάν θα τελειώσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα», ρίχνοντας παράλληλα «καρφιά» στους Μουρίνιο και Ντι Ματέο.

Σε μία δήλωση-βόμβα προχώρησε ο Τσάβι σε συνέντευξη του στο περιοδικό Panenka καθώς τόνισε πως δεν είναι σίγουρος εάν θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του στην Μπαρστελόνα:

«Είναι δύσκολο να τελειώσεις την καριέρα σου εδώ. Δεν ξέρω αν θα την τελειώσω στην Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει... Είμαι χαρούμενος που παίζω εδώ, λόγω της φιλοσοφίας μας. Ίσως να ήμουν χαρούμενος και σε μια άλλη ομάδα, δεν ξέρω αλλά η προτεραιότητα μου ήταν πάντα η Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Τσάβι.

Ο ίδιος σε ερώτηση για τον αν σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητική απάντησε:

«Δεν ξέρω αν θα γίνω προπονητής, επειδή ακόμα παίζω και δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι ακόμα. Αλλά μου αρέσει το ποδόσφαιρο πολύ και θέλω να μείνω κοντά. Τι άλλο θα κάνω; Να γίνω οικονομολόγος;».

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο:

«Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για μένα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας προπονητής που είναι προσηλωμένος μόνο στα αποτελέσματα. Λέει ότι είναι ο Special One, επειδή το κέρδισε σε τόσες χώρες αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες του.

Ποιος θυμάται την Ίντερ που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ; Για μένα δεν έχει αφήσει κληρονομιά όπως έκανε ο Κρόιφ με την Ολλανδία. Ο Ντι Ματέο είναι μια παρόμοια ιστορία… Κέρδισε με την Τσέλσι το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά κατά την γνώμη μου η ομάδα δεν έπαιξε καθόλου…
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.