Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» στον Βόλο

Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» στον Βόλο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/4/2023 14:28
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (26/4, 18:00) αναμέτρησης με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του -πέραν των μακροχρόνια απόντων Αϊτόρ, Γκάνεα, Τρουιγέ και Φρόκου- και, προκειμένου να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα, συμπεριέλαβε και τους 24 παίκτες στην αποστολή για το ταξίδι στο Βόλο. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας θα ταξιδέψει και ο Αϊτόρ για ψυχολογικούς λόγους, όπως εξάλλου συνέβη και στο ματς της Τούμπας.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το Βόλο, την οποία συνθέτουν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς και Καμπετσής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.