Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Στις 24/5 στο Πανθεσσαλικό και μόνο με προσκλήσεις ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Οριστικό: Στις 24/5 στο Πανθεσσαλικό και μόνο με προσκλήσεις ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/4/2023 23:29
Το σίριαλ της έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet έφτασε στο τέλος του, καθώς όλα δείχνουν ότι η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δίχως να κυκλοφορήσουν εισιτήρια και με 400 προσκλήσεις. Παράλληλα λόγω των εκλογών, ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 24/5.

Εδώ και καιρό η ΕΠΟ αναζητούσε λύση για τον τελικό της διοργάνωσης. Αρχικά υπήρξαν σκέψεις για να διεξαχθεί στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια έγινε προσπάθεια για να διεξαχθεί στη Λευκωσία της Κύπρου, όμως η αστυνομία της Μεγαλονήσου δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο.

Το ΟΑΚΑ υπήρχε πάντα ως επιλογή όμως ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα αποδεχόταν ένα τέτοιο ενδεχόμενο και τελικά ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δίχως όμως να υπάρξει παρουσία οπαδών των δύο ομάδων. Παράλληλα η επικρατέστερη ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης είναι η 24η Μαΐου.

Εξάλλου ο Αχιλλέας Μπέος είχε ξεκαθαρίσει ως δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας ότι δεν είχε καμία διάθεση να παραχωρήσει το γήπεδο, σε περίπτωση που υπήρχαν φίλοι των δύο φιναλίστ.

Τελικά η ΕΠΟ ακολούθησε την προκήρυξη για το Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα τυπωθούν 400 προσκλήσεις για να καλύψουν τις ανάγκες της.

Πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις οι οποίες λογικά θα έρθουν την Πέμπτη (27/4).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.