Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Όχι καλοκαίρι το Μουντιάλ του Κατάρ»

«Όχι καλοκαίρι το Μουντιάλ του Κατάρ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2014 14:43
Τον χειμώνα θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022 όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βάλκε, ωστόσο ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζιμ Μπόις πήρε θέση, διευκρινίζοντας πως δεν έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση.

Ολοένα και πιο μπερδεμένη γίνεται η κατάσταση όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022...

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βάλκε με δηλώσεις του τόνισε πως το Μουντιάλ δεν θα διεξαχθεί το καλοκαίρι και το πιο πιθανό χρονικό διάστημα διεξαγωγής είναι μεταξύ 15 Νοεμβρίου έως και τις 15 Ιανουαρίου (!) προκειμένου να υπάρχουν πιο καλές κλιματολογικές συνθήκες:

«Οι ημερομηνίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ δεν θα είναι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Για είμαι ειλικρινής νομίζω ότι θα διεξαχθεί κάπου ανάμεσα στις 15 Νοεμβρίου και στις 15 Ιανουαρίου το αργότερο», τόνισε και συνέχισε:

«Εάν πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 15 Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου, τότε αναφερόμαστε στο χρονικό διάστημα στο οποίο οι καιρικές συνθήκες είναι οι ιδανικότερες.

Είναι αντίστοιχες με τις θερμοκρασίες που επικρατούν στην Ευρώπη στις ζεστές ημέρες της άνοιξης, δηλαδή, περίπου στους 25 βαθμούς Κελσίου. Ο ιδανικός καιρός για να παίζεις ποδόσφαιρο
» τόνισε ο Ζερόμ Βάλκε.

«Δεν υπάρχει οριστική απόφαση»

«Όχι καλοκαίρι το Μουντιάλ του Κατάρ»
Οι δηλώσεις του Βάλκε ήταν λογικό να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις των υπευθύνων των διοργανωτριών Αρχών των πρωταθλημάτων όπως βέβαια και των χωρών που είχαν βάλει υποψηφιότητα να διοργανώσουν το Μουντιάλ του 2002 αλλά έχασαν από το Κατάρ.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζιμ Μπόις με δηλώσεις του στο «skysports» τόνισε πως δεν υπάρχει οριστική απόφαση και επεσήμανε πως οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ δεν είναι προγραμματισμένη να γίνει νωρίτερα από το τέλος της χρονιάς.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, θα προηγηθεί ένας κύκλος διαπραγματεύσεων με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές μεταξύ των οποίων είναι τα τηλεοπτικά κανάλια, οι ομοσπονδίες και οι λίγκες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.