Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Έχασε ξανά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Έχασε ξανά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2014 23:39
Δεν λέει να συνέλθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα για το 2014, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Σάντερλαντ στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ (2-1) την Πρωτοχρονιά, τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από τη Σουόνσι (2-1) , η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά στο Λιγκ Καπ, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός» και πλέον καλείται να ανατρέψει στο σκορ στο «Όλντ Τράφορντ» εάν θέλει να προκριθεί στον τελικό του θεσμού.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γκίγκς σημείωσε αυτογκόλ βάζοντας μπροστά στο σκορ την Σάντερλαντ, και παρά την ισοφάριση του Βίντιτς στο 52’, ο Μπορίνι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 64’ χάρισε τη νίκη στις «μαυρόγατες».

Έτσι, η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο έχει πλέον αρκετές πιθανότητες να διεκδικήσει το Λιγκ Καπ για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά τον χαμένο τελικό του 1985.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών του Λιγκ Καπ (πρώτοι αγώνες):


Τρίτη

Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (45'+2 αυτ. Γκιγκς, 64' πέν. Μπορίνι - 52' Βίντιτς)

Τετάρτη

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ (21:45)

*ρεβάνς 21 και 22 Ιανουαρίου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.