Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Stoiximan Super League πλέι άουτ: Βαθμός «χρυσάφι» για τους Νικαιώτες στη... λίμνη της Λειβαδιάς, νίκες παραμονής για Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα (video)

Stoiximan Super League πλέι άουτ: Βαθμός «χρυσάφι» για τους Νικαιώτες στη... λίμνη της Λειβαδιάς, νίκες παραμονής για Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/4/2023 21:19
Η «φωτιά» στην ουρά της βαθμολογίας παραμένει μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Stoiximan Super League με ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία να παίρνουν υπερπολύτιμες νίκες αλλά τον Λεβαδειακό να χάνει μέσα από τα χέρια του το τρίποντο, αφού ο Ιωνικός έφυγε με βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσός» από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Στο μεγάλο ντέρμπι παραμονής, που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, ο Λεβαδειακός έκανε την ανατροπή, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ιωνικό, αλλά στο φινάλε δέχθηκε γκολ «μαχαιριά» και συμβιβάστηκε με το τελικό 2-2, που τον αφήνει ουραγό όμως με 23 βαθμούς, καθώς οι Νικαιώτες ανέβηκαν στους 25. Την ίδια στιγμή Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα πήραν σπουδαίες εντός έδρας νίκες επί Ατρομήτου και Παναιτωλικού αντίστοιχα, με τους Φθιώτες να επικρατούν 1-0 και τους Ηπειρώτες να κάνουν ανατροπή στην... ανατροπή σε ένα «τρελό» παιχνίδια που έληξε με σκορ 3-2 υπέρ τους. Στους 26 βαθμούς και εκτός ζώνης υποβιβασμού πλέον η Λαμία, ενώ ο ΠΑΣ ανέβηκε στους 27 «σπάζοντας το ρόδι» στα πλέι άουτ και... μπλέκοντας τους Αγρινιώτες που πλέον είνα στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο πιο...αδιάφορο, από πλευράς βαθμολογίας, ματς της ημέρας ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο «Γεντί Κουλέ», με τον ΟΦΗ να ανεβαίνει στους 34 βαθμύς «πιάνοντας» τον Ατρόμητο, ενώ οι Αρκάδες πλέον έχουν 29 και απέχουν 4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Δείτε τη βαθμολογία των πλέι άουτ ΕΔΩΛεβαδειακός - Ιωνικός 2-2

Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που με το... καλημέρα ανέλαβαν την πρωτοβουλία και με τους πολύ κινητικού Γιαννιώτης και Γερεμέγεφ φαίνονταν πιο απειλητικοί στο γήπεδο, αλλά η πρώτη μεγάλη φάση ήταν για τους φιλοξενούμενους που απέιλησαν μακρινό σουτ του Κάνιας που ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Γκροφ στο 23'. Στο 26' όμως ο Φαντιγκά «χόρεψε» στη βροχή και με τρομερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ των γηπεδούχων, οι οποίοι πάντως δεν το έβαλαν κάτω.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες το παιχνίδια είχε ρυθμό και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να πα΄ξουν κανονικό ποδόσφαιρο, με τους Βοιωτούς στο 30' να «αγγίζουν» το γκολ αλλά ο Γερεμέγεφ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Χουτεσιώτη, όπως έγινες και στο 32' που ο Έλληνας γκολκίπερ πρόλαβε τον Σουηδό, μετά από τραγικό λάθος του Ρομαό στην άμυνα.

Πλησιάζοντας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το ματς έγινε πιο σκληρό, με κάρτες να μοιράζονται εκατέρωθεν, ενώ στο 45' μετά από διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ιωνικού για πέναλτι πάνω στον Σεμπά, υπήρξε αποβολή σε άνθρωπο στον πάγκο της ομάδας.

Με την έναρξη της επανάληψης όμως ο Λεβαδειακός συντονίστηκε με τον ρυθμό της καταιγίδας... Ο Βρακάς στο 48' απείλησε με συρτό σουτ, που μπλοκξαρε ο Χουτεσιώτης, αλλά στο 50' μετά από πανέμορφη ατομική ενέργεια, πέρασε τη μπάλα στον Γερεμέγεφ, που με... σεντερφορίσια κίνηση γύρισε προς την εστία σουτάροντας συρτά και ισοφαρίζοντας, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μεχία πήρε το ριμπάουντ από δικό του σουτ που κόντραρε στα σώματα, και με δεύτερη προσπάθεια από τα όρια της περιοχής πέτυχε το γκολ της ανατροπής.

Οι Νικαιώτες αναγκαστικά βγήκαν στην επίθεση κυνηγώντας το γκολ, με τον Λεβαδειακό να αντιεμτωπίζει πλέον πιο συντηρητικά το ματς. Στο 66' ο Γούλερι ανάγκασε τον γκροφ σε δύσκολη επέμβαση με σουτ από κοντά, ενώ στο 84' ο Λιάγκας πρόλαβε τελευταία στιγμή και ανέκοψε τον Μύγα που επιτέθηκε κατά μέτωπο. Μετά από κόρνερ όμως στο 85' ο Τσιγκρίνσκι πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να μετράει ύστερα από τέσσερα λεπτά ελέγχου στο VAR!

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τα τελευταία λεπτά να είναι πάντως δραματικά και τον Λεβαδειακό να πιέζει απελπισμένα για ένα γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παζ, Μεχία (84’ Μπελμόντ), Χάμοντ (92’ Νταμπό), Νίκας, Σαχπεκίδης (46’ Βρακάς), Γιαννιώτας (78’ Λούα Λούα), Γερεμέγεφ.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας (84’ Σόουζα), Σάκιτς, Φαντιγκά (61’ Γούλερι), Μασάς (70’ Μάνος), Σεμπά, Μάντζης.

Λαμία - Ατρόμητος 1-0

Οι Περιστεριώτες ήταν η ομάδα που έδειχνε πολύ πιο επικίνδυνη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης στο ΔΑΚ, παρ' όλα αυτά η πρώτη σημαντική ευκαιρία ήταν για τη Λαμία στο 20' με τον Μεδίνα να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει δίπλά από το δοκάρι του Γιαννιώτη. Το ματς δεν είχε ρυθμό, με τις μονομαχίες στο κέντρο να πρωτοστατούν, αν και στο 45' η Λαμία κέρδισε -προς στιγμή- πέναλτι, αλλά έπειτα από ενδελεχή έλεγχο στο VAR η απόφαση πάρθηκε πίσω.

Ο Βέργος πάντως που είχε στήσει στη βούλα τη μπάλα ευτύχησε να πανηγυρίσει τελικά, αφού στο 54' με προβολή, έπειτα από σέντρα του Αμπαντά, έβαλε τους Φθιώτες μπροστά στο σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα ο Γιαννιώτης με μεγάλη επέμβαση σταμάτησε σουτ του Μαρτινεθ κρατώντας τους φιλοξενούμενους «όρθιους».

Έως το φινάλε οι γηπεδούχοι υπερασπίστηκαν το προβάδισμά τους, επιλέγοντας να το διαχειριστούν και όχι να κυνηγήσουν ένα δεύτερο τέρμα. Στο φινάλε πάντως βρήκαν χώρους και σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να σκοράρουν, αλλά ο Τσούκαλος (86') και ο βασιλαντωνόπουλος (90'+3') νικήθηκαν σε τετ-α-τετ από τον Γιαννιώτη και το σκορ δεν άλλαξε, αφού και οι Περιστεριώτες ήταν ακίνδυνοι.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα, Σλίβκα (92' Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (87' Βασιλαντωνόπουλος), Μαρτίνεθ (76' Στάνκο), Μεντίνα (87' Μπεχαράνο), Βέργος (75' Τσούκαλος).

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας (69' Τζοβάρας), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Κούεν (68' Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ, Καμαρά (46' Γκονζάλες), Κλωναρίδης (78' Τζαβίδας), Κωτσόπουλος (73' Κιάρτανσον), Ρομπάιγ.



ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-2

Οι Ηπειρώτες μπήκαν πολύ δυνατά και με ορεξη στο παιχνίδι εξαργυρώνοντας την υπεροχή τους στο 14' με με όμορφο σουτ του Παμλίδη και το γκολ να αφιερώνεται στον τραυματία φίλο της ομάδας, που νοσηλεύεται μετά από οπαδική επίθεση. Παρά το καλό ξεκίνημα πάντως η «ψυχρολουσία» ήρθε άμεσα, αφού στο 24' ο Χουάνπι μετά από γρήγορη αντεπίθεση ισοφάρισε για τους Αγρινιώτες. Το ματς συνολικά ήταν ισορροπημένο με τον ΠΑΣ να έχει ελαφριά πρωτοβουλία, αλλά στη μοναδική μεγάλη φάση που δημιούργησε ως το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Παμλίδης αστόχησε από πολύ πελονεκτική θέση εντός περιοχής στο 39'.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Καρέλης «σόκαρε» τους γηπεδoύχους, αφού με κοντινή προβολή στο 56' έκανε την ανατροπή για τον Παναιτωλικό, αλλά ο Παμλίδης είχε και πάλι την απάντηση, αυτή τη φορά με περιπετειώδη όμως τρόπο. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μλάντεν, με τον Ανέστη να αποκρούει την εκτέλεση του Εραμούσπε, αλλά τον Παμλίδη με τρομερό σουτ στην επανφορά έφερε το ματς στα ίσα.

Οι Ηπειρώτες αύξησαν δραματικά την πιεση και στο 74' ο Εραμούσπε «σημάδεψε» το δοκάρι με τρομερό σουτ, αμε το VAR να ανημερώνει για χέρι πάνω στη φάση και τον ρέφερι Κάτοικος να καταλογίζει τελικά πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Αυτή τη φορά ο Εραμούσπε δεν αστόχησε και στο 78' ο ΠΑΣ έκανε ανατροπή στην ανατροπή και πήρε ξανά το προβάδισμα που κατάφερε να διαχειριστεί ως το φινάλε, παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιος, Ροσέρο (87' Μπορταγκαράι), Γκίνο, Λιάσος (51' Μπιλμπάο), Μορέιρα (82' Τζήμας), Μπάλαν και Παμλίδης.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς (68' Αναστασόπουλος), Ντίας, Μάρτενσον (85' Σενγκέλια), Ξενιτίδης (71' Ντουάρτε), Κολοβός (84' Μπουζούκης), Χουάνπι (85' Σίλβα) και Καρέλης.

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Οι Κρητικοί έδειξαν διάθεση και πήραν τον έλεγχο με τη.. σέντρα στο παιχνίδι, φτάνοντας στο γκολ με τον Μοσκέρα να πλσάρει υπέροχα σε τετ-α-τετ τον Τσιφτσή, ενώ παρά τις προσπάθειες του Αστέρα που προσπθούσε να φανεί απειλητικό με ατομικές ενέργειες του Ρενγκίς, οι γηπεδούχοι ήταν που πλησίασαν σε δεύτερο γκολ, με τον Μεγιάδο να «τραντάζει» το οριζόντιο δοκάρι με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής. Οι Αρκάδες πάντως, που σταδιακά έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο, έφτασαν στην ισοφάριση στο 41' με εξ επαφής πλασέ του Μπαρτόλο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Το δεύτερο μέρος πάντως δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, αφού ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφαμε τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Άξια αναφοράς η επέμβαση του Τσιφτσή σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάρσον στο 75' και πέραν τούτου ουδέν, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (85΄Μαρινάκης), Τοράριρσον, Μεγιάδο (85΄Περέα), Ντιουσέ, Μπάκιτς (63΄Νέιρα), Τοράλ (4΄Μοσκέρα) (63΄Φελίπε), Ντίκο.

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο (93΄Αλάγκμπε), Ιγκλέσιας, Τιλίκα (86΄Σάντα Φε), Μπαρτόλο (77΄Σίτο), Κρέσπι, Μπαράλες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις

Ολυμπιακός: Τέλος η σεζόν για Μπιανκόν
Ολυμπιακός: Τέλος η σεζόν για Μπιανκόν
11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ
«Σε επαφές με τον Οζέγκοβιτς ο ΠΑΟΚ»
«Σε επαφές με τον Οζέγκοβιτς ο ΠΑΟΚ»
1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ
Barcelona Open: Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Αλκαράθ για τον τίτλο - Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του τελικού
Barcelona Open: Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Αλκαράθ για τον τίτλο - Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του τελικού
22/04/2023 19:33
Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» και με συνοδεία Αϊτόρ στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» και με συνοδεία Αϊτόρ στην Τούμπα
22/04/2023 18:22
Μουζέτι-Τσιτσιπάς 1-2: Αφεντικό ο Στέφανος, στον τελικό του Barcelona Open (vid)
Μουζέτι-Τσιτσιπάς 1-2: Αφεντικό ο Στέφανος, στον τελικό του Barcelona Open (vid)
22/04/2023 17:38
Συμφώνησε με Φιρμίνιο η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα
Συμφώνησε με Φιρμίνιο η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα
22/04/2023 10:40
Παναθηναϊκός: «Ψήνει» Παλάσιος η Κόλο Κόλο
Παναθηναϊκός: «Ψήνει» Παλάσιος η Κόλο Κόλο
22/04/2023 10:30
Γκολάρα ο Σάλιακας για τη Ζανκτ Πάουλι στο ντέρμπι «μίσους» και ανόδου με το Αμβούργο (video)
Γκολάρα ο Σάλιακας για τη Ζανκτ Πάουλι στο ντέρμπι «μίσους» και ανόδου με το Αμβούργο (video)
21/04/2023 21:08
Αλμέιδα: «Γνωρίζουμε με ποιον τρόπο θα κάνουμε ζημιά στον Ολυμπιακό»
Αλμέιδα: «Γνωρίζουμε με ποιον τρόπο θα κάνουμε ζημιά στον Ολυμπιακό»
21/04/2023 20:50
Ανιγκό: «Μόνο η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ θα μας επιτρέψει να μείνουμε "ζωντανοί" για το πρωτάθλημα»
Ανιγκό: «Μόνο η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ θα μας επιτρέψει να μείνουμε "ζωντανοί" για το πρωτάθλημα»
21/04/2023 20:47
AEK: Απαγόρευση εισόδου στην OPAP Arena σε γνωστό Μέσο
AEK: Απαγόρευση εισόδου στην OPAP Arena σε γνωστό Μέσο
21/04/2023 19:31
Ατρόμητος: «Δεν δικαιούται κανείς να χρησιμοποιεί το όνομα του Ατρομήτου για πολιτικά παιχνίδια»
Ατρόμητος: «Δεν δικαιούται κανείς να χρησιμοποιεί το όνομα του Ατρομήτου για πολιτικά παιχνίδια»
21/04/2023 17:32
Περισσότερες ειδήσεις