Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Europa League με ενισχυμένες αποδόσεις!

bwin - Europa League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/4/2023 00:02
Το παζλ των ημιτελικών σε Europa League και Europa Conference League θα διαμορφωθεί απόψε, μετά τις δεύτερες αναμετρήσεις των προημιτελικών.

bwin - Build A Bet* στο Europa League!

Όλα «ανοικτά»

Στο «Estadio Ramón Sánchez Pizjuán», η πιο επιτυχημένη ομάδα του Europa League η Σεβίλλη, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Σεβιγιάνοι και οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο πρώτο ματς με την ισπανική ομάδα να πετυχαίνει ένα απίστευτο… comeback, καθώς μέχρι και το 84 ο λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα! Τα αυτογκόλ των Μαλάσια και Μαγκουάιρ, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και πλέον η πρόκριση είναι «ανοικτή» και για τις δύο ομάδες. Έτσι η Σεβίλλη παρέμεινε αήττητη κόντρα στην Γιουνάιτεντ με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, αυτή κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι ο απολογισμός της Μάντσεστερ στο φετινό Europa League. bwin - Κορυφαίο Live Στοίχημα στους αγώνες του Europa Conference League!

Τσεκάρουν… εισιτήρια

Για το Europa Conference League, στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει τη Γάνδη. Στο παιχνίδι του Βελγίου οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Τα «σφυριά» προηγήθηκαν με το γκολ του Ινγκς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο ο Κάιπερς ισοφάρισε στο 56’. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι μετά το 2-2 στη «μάχη» του Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ, σε μία αναμέτρηση που βρέθηκαν πίσω με 2-0 από το 10 ο λεπτό! Στη γαλλική Ριβιέρα θα λύσουν τις διαφορές τους Νις και Βασιλεία. Το ματς της Ελβετίας ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2. Χωρίς νίκη από τις 16 Μαρτίου, για οποιαδήποτε διοργάνωση αγωνίστηκε παραμένει η Νις. Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στη σειρά μετρά η Βασιλεία.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις