Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκαλτιέ: «Δεν θα αφήσω το όνομα μου να αμαυρώνεται με αυτόν τον τρόπο»

Γκαλτιέ: «Δεν θα αφήσω το όνομα μου να αμαυρώνεται με αυτόν τον τρόπο»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/4/2023 16:32
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ πήρε θέση για όσα τον κατηγορούν το τελευταίο διάστημα τονίζοντας πως δεν θα αφήσει το όνομα του να λερώνεται με αυτόν τον τρόπο.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορείται για ρατσιστικά σχόλια μέσω μηνυμάτων τον καιρό που ήταν στη Νις τα οποία είχε αποστείλει στον Ζιλιάν Φουρνιέ, πρώην τεχνικό της ομάδας.

Η υπόθεση έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Γαλλία, με τους οπαδούς της Παρί να ζητάνε την απόλυση του προπονητή τους/

Ο Γκαλτιέ στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Λανς έκανε γνωστό πως έχει προβεί ήδη σε καταγγελία προκειμένου να καθαρίσει το όνομα του.

«Όπως πολλοί από εσάς, έτσι και εγώ είμαι βαθιά σοκαρισμένος από τα σχόλια που έχουν γίνει. Μεγάλωσε σε μία γειτονιά με χαμηλά εισοδήματα, μέσα στη διαφορετικότητα και με αξίες του να μοιράζεσαι και να σέβεσαι τους άλλους όποιοι και αν είναι.

Όλη μου η ζωή σαν άνδρας, ποδοσφαιριστής και προπονητής έχει υπαγορευτεί από την επιθυμία μου να μοιράζομαι και να σέβομαι τους άλλους. Δεν θα αφήσω το όνομα μου και της οικογένειας μου να αμαυρώνεται με αυτό τον τρόπο. Έχω κάνει καταγγελία και έχω απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Για να δουλέψουμε με ηρεμία δεν θα απαντήσω σε άλλη ερώτηση για το θέμα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.