Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το «ξέκοψε» ο Κλοπ για Μπέλιγχαμ: «Αν ένα παιδί ζητήσει Φεράρι τα Χριστούγεννα, του λες ότι δεν μπορούμε να την πληρώσουμε»

Το «ξέκοψε» ο Κλοπ για Μπέλιγχαμ: «Αν ένα παιδί ζητήσει Φεράρι τα Χριστούγεννα, του λες ότι δεν μπορούμε να την πληρώσουμε»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/4/2023 15:28
Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τη Λίβερπουλ στην υπόθεση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, αποκαλύπτοντας στην ουσία ότι οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να δώσουν τα χρήματα που χρειάζεται στην Ντόρτμουντ προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Ο Άγγλος κεντρικός χαφ αποτελεί δίχως αμφιβολία έναν από τους κορυφαίους μέσους στον κόσμο τη δεδομένη χρονική στιγμή και όπως είναι λογικό, πάρα πολλές ομάδες από το πάνω ράφι τον έχουν ήδη στα «ραντάρ» τους.

Η Λίβερπουλ σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο Νησί και όχι μόνο, ήταν κι εκείνη ένα από τα κλαμπ που εξέταζε την περίπτωσή του.

Παρ' όλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ το «ξέκοψε» κι όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Δεν ξέρω γιατί μιλάμε για πράγματα που θεωρητικά δεν μπορούμε να έχουμε. Εάν εάν παιδί ζητήσει μία Φεράρι για τα Χριστούγεννα του λες ότι δεν μπορούμε να την πληρώσουμε και δεν μπορείς να οδηγήσεις! Τι χρειαζόμαστε και τι θέλουμε προσπαθούμε σίγουρα να πάμε και να το πάρουμε.

Υπάρχουν ωστόσο στιγμές όπου πρέπει να αποδεχτείς πως κάτι δεν είναι πιθανό και να παραμερίσεις για να κάνεις διαφορετικά πράγματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.