Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώθηκε στον Πλατανιά ο Βλαχοδήμος

Ανακοινώθηκε στον Πλατανιά ο Βλαχοδήμος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2014 16:36
Την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου ως το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο Πλατανιάς. «Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» δήλωσε ο Έλληνας άσος.

Στην Κρήτη με τη φανέλα του Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό για τους επόμενους έξι μήνες.

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος άσος παραχωρήθηκε δανεικός στο πρώτο μισό της σεζόν στην γερμανική Άουγκσμπουργκ, ωστόσο δεν είχε χρόνο συμμετοχής, μετρώντας μόλις μία εμφάνιση και αυτή ως αλλαγή απέναντι στη Ντόρτμουντ.

Ο ίδιος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της κρητικής ΠΑΕ αναφέροντας πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ τόνισε πως καταλυτικό ρόλο για την απόφαση του να αγωνιστεί στον Πλατανιά έπαιξε ο Νίκος Αναστόπουλος

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος!

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό, αναμένεται αεροπορικώς απόψε στα Χανιά, λίγο μετά τις 9 το βράδυ».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου στον ΑΟ Πλατανιά Χανίων».

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος στην ιστοσελίδα της κρητικής ΠΑΕ:

Για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Πλατανιά:

«Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής κ. Νίκος Αναστόπουλος. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ο οποίος πιστεύει σε εμένα πολύ και χαίρομαι που θα δουλέψω μαζί του. Σημαντικό ρόλο έπαιξε, ακόμη, το γεγονός ότι ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα, αλλά και μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με σοβαρή Διοίκηση, όπως είχα ήδη ενημερωθεί, αλλά και όπως έχω ήδη διαπιστώσει και προσωπικά».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Πρωταρχικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να κάνω καλά παιχνίδια, να προσφέρω αυτά που περιμένουν από εμένα ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, επιθυμία μου είναι, όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και η ομάδα έχει υλοποιήσει τους στόχους της, να καταφέρω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς της νέας του ομάδας:

«Θα προσπαθήσω, μαζί με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, να τους δώσουμε χαρές και θα ήθελα να είναι κοντά στην ομάδα και να μας βοηθάνε με την παρουσία τους στο γήπεδο. Η βοήθειά τους είναι εξαιρετικά σημαντική και τη χρειαζόμαστε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.