Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Άνετα η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Άνετα η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2014 19:05
Με τον Αλέξις Σάντσες να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα, σημειώνοντας χατ-τρικ, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 4-0 την Έλτσε και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή μαζί με την Ατλέτικο, την οποία θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική στη Μαδρίτη.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να βρίσκονταν στις εξέδρες του «Καμπ Νου» και ο Νειμάρ να αγωνίστηκε μόνο στα τελευταία 15 λεπτά, ωστόσο ακόμα και έτσι η Μπαρτσελόνα δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, την οποία κέρδισε με 4-0 και ανέβηκε ξανά στην κορυφή.

Μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σάντσες μετά από σέντρα του Άλμπα άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα», ενώ στο 16’ ο Πέδρο έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, ο Χιλιανός άσος πήρε ξανά τη «σκυτάλη» κάνοντας το 3-0 στο 63’ μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Χεράρδο Μαρτίνο, ενώ στο 69’ ο ίδιος ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 για τους Καταλανούς.

Έτσι η Μπαρτσελόνα ανέβηκε ξανά στην κορυφή μαζί με την Ατλέτικο και οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους την επόμενη αγωνιστική στη Μαδρίτη (11/01) στο μεγάλο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής.

Το χατ-τρικ του Σάντσες:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.