Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Ποδαρικό» με ήττα για Παναθηναϊκό!

Σούπερ Λιγκ: «Ποδαρικό» με ήττα για Παναθηναϊκό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2014 16:59
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το 2014 για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο χάρη στο γκολ του Καμαρά στο 30ο λεπτό.

Αήττητος για ένατο εντός έδρας παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ παρέμεινε ο Παναιτωλικός ο οποίος πανηγύρισε μια ιστορική νίκη με 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό χάρη σε γκολ του Καμαρά και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε απογοητευτική εικόνα καθώς οι «πράσινοι» απείλησαν μόλις δύο φορές την εστία των γηπεδούχων σε όλη την διάρκειααναμέτρηση και γνώρισαν δίκαια την ήττα με αποτέλεσμα να παραμείνουν στους 30 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός δημιούργησε πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους με τους Μπακάκη, Καμαρά και Θεοδωρίδη, και τελικώς πήρε την μεγάλη αυτή νίκη που επέτρεψε στην ομάδα του Μάκη Χάβου να φτάσει τους 24 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Μπικέι, Γκάλο, Μελισσάς, Τζούνιορ, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μπακάκης (79’ Νταλμά), Θεοδωρίδης (76’ Παπουτσογιαννόπουλος), Καμαρά (86’ Μπόγιοβιτς)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (81’ Δώνης), Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης (72’ Ντίνας), Αμπέιντ, Νάνο (61’ Κλωναρίδης), Σίλντεφελντ, Πράνιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.