Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Λεβαντόφσκι η Μπάγερν!

Ανακοίνωσε Λεβαντόφσκι η Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2014 20:44
Είναι πλέον επίσημο! Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τα επόμενα 5 χρόνια με τη συμφωνία να έχει ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι!

Στο δυναμικό της Μπάγερν θα ανήκει από το καλοκαίρι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, καθώς ο Πολωνός επιθετικός βρέθηκε σήμερα στο Μόναχο και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς!

Ο διεθνής φορ θα παραμείνει στο ρόστερ της Ντόρτμουντ ως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Μάριο Γκέτσε!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε αυτή την μεταγραφή. Ο Ρόμπερτ είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και θα μας δώσει μεγάλη δύναμη. Όλες οι πλευρές είναι ικανοποιημένες με αυτή τη συμφωνία που θα κρατήσει τουλάχιστον για 5 χρόνια», ανέφερε μετά τις υπογραφές ο Καρλ-Χάινζ Ρουμενίγκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεβαντόφσκι είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα με 11 γκολ (ισοβαθμώντας με τον Ράμος της Χέρτα), ενώ στην δεύτερη θέση με ένα τέρμα λιγότερο ακολουθεί ο Μάντζουκιτς της Μπάγερν και πλέον μένει να δούμε εάν η άφιξη του Πολωνού στο Μόναχο το καλοκαίρι θα επηρεάσει το μέλλον του Κροάτη επιθετικού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.