Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Κώτσιρας για Ολυμπιακό, αμφίβολος ο Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Κώτσιρας για Ολυμπιακό, αμφίβολος ο Μπρινιόλι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/4/2023 16:14
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (9/4, 21.00), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει τον Γιάννη Κώτσιρα να επιστρέφει και να περιμένει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Οι «πράσινοι» την Πέμπτη (6/4) απόλαυσαν το ρεπό τους κι από σήμερα (7/4) επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν υπάρχει χρόνος για ιδιαίτερη προετοιμασία, ωστόσο υπήρξαν νέα από το μέτωπο των τραυματιών.

Ο Γιάννης Κώτσιρας ο οποίος είχε τραυματιστεί στην εντός έδρας «γκέλα» με τον Βόλο, ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Όσο για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Ιταλός αντιμετωπίζει μυϊκούς πόνους στην πλάτη και γι' αυτό έμεινε εκτός στη νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Όλα δείχνουν ότι θα δοκιμάσει ξανά το Σάββατο (8/4) κι αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάστασή του, τότε θα μπει στην αποστολή και θα φανεί την τελευταία στιγμή αν θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια ή αν θα πάρει τα γάντια του βασικού ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.