Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Μήνυμα από τον Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες - «Οι μεγάλες ομάδες γυρίζουν άμεσα τον... διακόπτη»

ΠΑΟΚ: Μήνυμα από τον Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες - «Οι μεγάλες ομάδες γυρίζουν άμεσα τον... διακόπτη»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
4/4/2023 22:53
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα στους παίκτες της ομάδας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με πρώτη δοκιμασία αυτή του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο (5/4) στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, τονίζοντάς τους πως πρέπει να ξεχάσουν άμεσα την ήττα από την ΑΕΚ.

Προσπάθεια να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έκανε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ μίλησε -μέσω video κλήσης- στους «ασπρόμαυρους», εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την πίστη στις δυνατότητές τους.

«Πρώτα από όλα ξεχάστε ότι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν τον διακόπτη.Είμαστε σε ένα σημείο ωστόσο που κάθε λάθος κοστίζει, για αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός.
Τέτοιος είναι και αύριο και δεν θα σας πω πολλά για αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας»
ήταν τα λόγια του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.