Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Αλ Χιλάλ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Μέσι σύμφωνα με τους Σαουδάραβες

Η Αλ Χιλάλ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Μέσι σύμφωνα με τους Σαουδάραβες

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
4/4/2023 20:09
Η Αλ Χιλάλ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έκανε επίσημη πρόταση τις τελευταίες ώρες στον Αργεντινό σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Saudi Gazette», που επικαλείται καλά ενημερωμένες πηγές.

«Εάν ο Μέσι αποδεχτεί την τεράστια προσφορά, θα ήταν μια σημαντική ώθηση για τη Σαουδική Αραβία, καθώς δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα παίζουν στο επαγγελματικό της πρωτάθλημα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η προσφορά μάλιστα από τον σύλλογο του Ριάντ φαίνεται πως περιλαμβάνει κάθε είδους πλεονέκτημα για τον παίκτη και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2022, αρχηγού της Αργεντινής και νικητή του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022.

Ο Μέσι βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με όσα είδα το φως της δημοσιότητας σήμερα, του έγινε πολύ μειωμένη πρόταση και δεν σκέφτεται να αναεώσει, αφού έτσι κι αλλιώς οι σχέσεις με οπαδούς και διοίκηση δεν είναι και οι καλύτερες.

Ο Χόρχε Οράσιο Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του Μέσι, βρίσκεται στο Ριάντ τις τελευταίες ημέρες, πυροδοτώντας σενάρια ότι θα μπορούσε να διαπραγματευτεί μια μεταγραφή για το γιο του.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι φυσικά το γεγονός πως εάν ο Μέσι μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, θα δημιουργηθεί εκ νέου ανταγωνισμός με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εντάχθηκε στην Αλ Νασρ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.