Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καμπάνα» οχτώ αγωνιστικών στον Μίτροβιτς για σπρώξιμο σε διαιτητή! (video)

«Καμπάνα» οχτώ αγωνιστικών στον Μίτροβιτς για σπρώξιμο σε διαιτητή! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2023 19:30
Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς τιμωρήθηκε με ποινή οχτώ αγωνιστικών για το σπρώξιμο στο διαιτητή Κρις Κάβαναγκ στο παιχνίδι Κυπέλλου της Φούλαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει σχεδόν όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Πολύ ακριβά θα πληρώσει την ενέργεια του να σπρώξει τον διαιτητή Κρις Κάβαναγκ ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στο πρόσφατο παιχνίδι της Φούλαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε αντιδράσει οργισμένα στον διαιτητή για την αποβολή του Γουίλιαν και έσπρωξε τον ρέφερι του αγώνα με αποτέλεσμα να αποβληθεί και αυτός.

Αρχικά τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για βίαιη συμπεριφορά αλλά η αγγλική Ομοσπονδία υπέβαλε ισχυρισμό για «ανεπαρκή τιμωρία» και με μια ρυθμιστική επιτροπή επέκτεινε την απαγόρευσή του για άλλα πέντε παιχνίδια. Παράλληλα θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο ύψους 75 χιλ. λιρών.

Ο πρώτος σκόρερ της Φούλαμ έχει εκτίσει ήδη μια αγωνιστική και θα λείψει σε άλλα επτά παιχνίδια, αυτά με Μπόρνμουθ, Γουέστ Χαμ, Έβερτον, Λιντς, Άστον Βίλα, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Λέστερ. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στα τρία τελευταία παιχνίδια με Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη ο τεχνικός της ομάδας Μάρκο Σίλβα, που τιμωρήθηκε και εκείνος με αποβολή, θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών και θα καταβάλει πρόστιμο 40 χιλ. λιρών.

Η φάση της αποβολής:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.