Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαντούρο: «Έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου ο Στέφενς»

Μαντούρο: «Έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου ο Στέφενς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2014 07:41
Ικανοποιημένος που θα αγωνίζεται κάθε εβδομάδα στον ΠΑΟΚ είναι ο Χέντβιγκες Μαντούρο ο οποίος δίνοντας συνέντευξη ως παίκτης της ομάδας, αναφέρθηκε στον καταλυτικό ρόλο του Χουμπ Στέφενς για την υλοποίηση της μεταγραφής του στον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ολλανδός αμυντικός χαφ πέρασε επιτυχώς για ιατρικές εξετάσεις και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο ίδιος μιλώντας ως παίκτης του «δικεφάλου του Βορρά» στην ολλανδική «voetbal international», αναφέρθηκε στον καταλυτικό ρόλο του Χουμπ Στέφενς για την υλοποίηση της μεταγραφής του, ενώ πρόσθεσε πως είναι σημαντικό που θα αγωνίζεται κάθε εβδομάδα, καθώς στη Σεβίλλη είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά:


Για τη μεταγραφή:

«Μετά από έξι μήνες, είναι σημαντικό πώς θα αγωνίζομαι κάθε εβδομάδα. Είναι προφανώς κάτι που μου έλειπε. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ανήκουν στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ παίζει και στην Ευρώπη.

Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από μεγαλύτερες κατηγορίες. Δεν ήθελα να περιμένω άλλο. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και ο Χουμπ Στέφενς έχει παίξει προφανώς ένα μεγάλο ρόλο στην επιλογή μου. Δεν δουλέψαμε μαζί στο παρελθόν, άλλα προφανώς γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο από την Ολλανδία».

Για την αποχή του από τα γήπεδα:

«Τα τεστ που έκανα στον ΠΑΟΚ έδειξαν πώς, παρά την έλλειψη αγώνων, η υγεία μου και η φυσική μου κατάσταση είναι φυσιολογική. Ωστόσο, πάει καιρός από τότε που έπαιξα τελευταία φορά, σύντομα όμως θα βρω τη φόρμα μου. Και στην πρώτη περίοδο μου στη Σεβίλλη προερχόμουν από μεγάλο διάστημα απουσίας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.