Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μλαντένοβιτς της Λέγκια σύμφωνα με τους Πολωνούς

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μλαντένοβιτς της Λέγκια σύμφωνα με τους Πολωνούς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/4/2023 20:26
Ο διεθνής Σέρβος εξτρέμ Φίλιπ Μλαντένοβιτς φέρεται πως βρίσκεται στα ραντάρ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα.

Ο 31χρονος άσος αγωνίζεται στην Λέγκια Βαρσοβίας, με την οποία φέτος μετρά 6 γκολ και 7 ασίστ σε 24 συμμετοχές, αλλά παρουσιάζεται από τα Μέσα της χώρας ως έτοιμος να αποχωρήσει, με τον Παναθηναϊκό να αναφέρεται ως ένας πολύ πιθανός επόμενος σταθμός στην καριέρα του, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «meczyki».

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον προσεχή Ιούνιο, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας και ο Πολωνός δημοσιογράφος Τόμας Βλόνταρστικ, που είχε αποκαλύψει τις επαφές των «πρασίνων» με τον Πούχατς τον Ιανουάριο ανέφερε στο διαδικτυακό του κανάλι στο YouTube: «Σε αυτό το παιχνίδι υπήρχαν εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Πούχατς, του οποίου θα λήξει ο δανεισμός. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν κάποιον για τη θέση του. Ίσως ο Πούχατς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες τους. Εάν παρατηρήσεις τον χρόνο συμμετοχής του, μπορείς να μαντέψεις ότι στην Ελλάδα περίμεναν περισσότερα από τον Πούχατς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.