Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-1: «Χ»αμένη ευκαιρία για τους Βοιωτούς

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-1: «Χ»αμένη ευκαιρία για τους Βοιωτούς

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/4/2023 19:06
Ο Λεβαδειακός και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League Stoiximan.

Οι Βοιωτοί «καίγονταν» περισσότερο για τη νίκη από τους αντιπάλους τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να την πάρουν, με τους Περιστεριώτες να μένουν «όρθιοι» και να παίζουν για το γόητρο, καθώς δεν έχουν κάποιον ξεκάθαρο στόχο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τους γηπεδούχους στους 19 βαθμούς κι άφησαν μόνο του στην τελευταία θέση τον Ιωνικό -παίζει το βράδυ (21.00) με τον Αστέρα Τρίπολης-, παραμένοντας όμως εντός επικίνδυνης ζώνης.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στους 33 βαθμούς.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν ανώτερη στις λεπτομέρειες αλλά δεν έφτασε στη νίκη.

Η σπουδαιότερη ευκαιρία της στο παιχνίδι ήταν το δοκάρι του Γερεμέγεφ στο 51', όμως στο 70' ο προωθημένος Βινίσιους με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0.

Οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν δεν έδειξαν καμία διάθεση για να τα παρατήσουν κι έντεκα λεπτά μετά βρήκαν την ισοφάριση με τον Κιάρτανσον ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λεβαδειακός πίεσε στο φινάλε αναζητώντας ένα δεύτερο γκολ που θα του έδινε τη νίκη, ωστόσο το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Φωτιά βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Λιάγας, Βινίσιους, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου (46' Νταμπό), Κουαμπένα (46' Γερεμέγεφ), Μεχία (84' Μπελμόντ), Νίκας, Γιαννιώτας (61' Σακό), Σαχπεκίδης (76' Βρακάς)

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Χατζηϊσαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ, Έρλινγκμαρκ (77' Κιάρτανσον), Φριτζόνσον (69' Κωτσόπουλος), Ρομπάιγ (81' Τζοβάρας), Κλωναρίδης (46' Ροτάριου), Τζαβίδας (69' Οικονομίδης)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.